WebMail

Во прилог следи упаство за најава на службената е-пошта на алгоритам.мк Линк за најава во системот http://algoritam.mk/webmail Внесето го корисничкото и...

Read More

НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ Гимназијата „Алгоритам“ објавува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета Право на учество имаат учени...

Read More