Подарок за Денот на училиштето

Гимназија Алгоритам слави 13 години постоење. По тој повод за сите вас се приготви подарок, книга која содржи литературни и ликовни творби од наши ученици. Дел од книгата е напишана од ученикот Никола Симоноски – дело со наслов „Приказнологија“. Се надеваме дека ќе уживате.

0