Презиме Име Резултати /100 бодови
Дојчиноски Матеј 89.2
Ончева Тара 82.4
Дукиќ Новак 77
Стојанов Давид 74.3
Дрндар Бисера 74.3
Хајдари Артун 73
Јовановски Марко 71.6
Попоска Вероника 70.3
Андреев Лука 70.3
Кралевски Огнен 70.3
Бобевски Симон 70.3
Илиевски Иван 68.9
Максимоска Сара 68.9
Герасимовски Матеј 67.6
Митровска Ана 66.2
Демјански Никола 66.2
Јовановски Матеј 64.9
Ончева Јована 64.9
Боева Ангела 64.9
Диманоски Андреј 63.5
Георгиевски Горазд 62.2
Коцевски Лука 62.2
Младеновски Константин 62.2
Рамадани Ерион 62.2
Анастасијевски Марко 59.5
Воденичаров Лазе 59.5
Галевски Петар 59.5
Ивановски Јован 58.1
Симоски Давид 52.7
Матовска Андреа 52.7
Милошеска Елена 52.7
Додевски Дамјан 51.4
Ристовска Андреа 51.4
Маринковиќ Максим 51.4
Николовски Максим 50
Ивановиќ Миа 50
Спиров Филип 50
Белински Михаил 50
Цветковски Матеј 48.6
Зелнички Константин 47.3
Ефтимов Давид 47.3
Цветковски Благој 47.3
Петковски Стефан 45.9
Дучевски Гордан 44.6
Арсовска Меланија 43.2
Спасевски Андреј 40.5
Савов Милан 40.5
Димитроски Давид 40.5
Јачовски Михаил 39.2
Томоски Богдан 39.2
Захариески Михаил 39.2

Сите учесници што имаат освоено над 70 бодови, ќе бидат контактирани преку мејл адреса. Сите останати учесници и ментори ќе добијат електронски сертификат за учество.