Едукативниот центар Алгоритам организира подготвителна настава по Математика за ученици од основно и средно образование.

Не чекајте да добиете послаби оценки!

Поминувајте го материјалот по Математика континуирано и бидете подготвени за писмените работи и одговарање на часовите!

Цените за едно полугодие изнесуваат:

 

  Фрекфенција  Времетраење  Цена за едно полугодие 
Основно образование  Еднаш неделно  80 минути  5000 ден. 
Средно образование  Еднаш неделно  80 минути  7000 ден. 

Локација за изведување на наставата:

Едукативен Центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР, БЦ Палома Бјанка 6. кат, Скопје

(за студентите кои не се во можност да посетуваат настава со физичко присуство, има можност часовите да се одржуваат и онлајн.)


Начин на пријавување:

Е-mail: goranmihajloski@algoritam.mk

Телефон: +38976339428 ; +38923116750

 


Податоци за уплата:

Име на примач: Едукативен Центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР

Банка на примач: Комерцијална банка

Цел на дознака:  Математика за факултет

Жиро-сметка:  300000001009418