Гимназија Алгоритам поседува современа лабораторија во која се вршат експерименти по природните науки биологија, хемија и физика. Лабораторијата поседува 10 микроскопи, костур, изолирана средина со аспиратор, мерни инструменти…Учениците имаат совршена средина за истражување која во последниве години помогна тие да добијат 20тина награди од полето на природните науки.

Магијата е само наука што се' уште не ја разбираме!

Gepostet von Алгоритам Центар am Donnerstag, 22. November 2018

ЕКСПИРИМЕНТАЛЕН ПРЕДМЕТ ХЕМИЈА - ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ

Gepostet von Алгоритам Центар am Freitag, 30. November 2018