Name English correct ( Total 43 ) English percent English percentile Math correct (Total 20) Math Math percentile Total correct (63) Total percent Total percentile Scholarship
Јанкуловски Самоил 36 83.72 100 18 90 99.12 54 85.71 100 50%
Минова Матеа 31 72.09 96.9 17 85 93.86 48 76.19 97.81 50%
Куноски Виктор 30 69.77 94.7 18 90 99.12 48 76.19 97.81 50%
Петровиќ Вања 31 72.09 96.9 17 85 93.86 48 76.19 97.81 50%
Јаковска Ања 32 74.42 98.2 16 80 85.09 48 76.19 97.81 50%
Петрушевска Јована 28 65.12 89.5 20 100 100 48 76.19 97.81 50%
Стојановски Андреј 30 69.77 94.7 17 85 93.86 47 74.6 96.93 50%
Илиевски Филип 30 69.77 94.7 17 85 93.86 47 74.6 96.93 50%
Моцан Катерина 30 69.77 94.7 15 75 76.75 45 71.43 95.18 50%
Ѓаковски Марко 30 69.77 94.7 15 75 76.75 45 71.43 95.18 50%
Ивановски Борјан 34 79.07 99.1 11 55 30.26 45 71.43 95.18 50%
Филиповски Иво 34 79.07 99.1 11 55 30.26 45 71.43 95.18 50%
Кировска Илина 29 67.44 92.1 15 75 76.75 44 69.84 93.86 50%
Штрбевска Софија 29 67.44 92.1 15 75 76.75 44 69.84 93.86 50%
Асановска Хана 28 65.12 89.5 16 80 85.09 44 69.84 93.86 50%
Варга Марио 27 62.79 86.4 16 80 85.09 43 68.25 91.67 50%
Стојмановска Леа 29 67.44 92.1 14 70 68.42 43 68.25 91.67 50%
Лешоски Марко 29 67.44 92.1 14 70 68.42 43 68.25 91.67 50%
Јанковиќ Сара 27 62.79 86.4 16 80 85.09 43 68.25 91.67 50%
Ризова Деница 31 72.09 96.9 12 60 44.74 43 68.25 91.67 50%
Илиевска Моника 29 67.44 92.1 13 65 58.33 42 66.67 90.35 50%
Арнаудов Давид 26 60.47 81.1 16 80 85.09 42 66.67 90.35 50%
Цветанова Меланија 26 60.47 81.1 16 80 85.09 42 66.67 90.35 50%
Шоклевски Константин 26 60.47 81.1 15 75 76.75 41 65.08 88.16 30%
Илиоски Давид 27 62.79 86.4 14 70 68.42 41 65.08 88.16 30%
Кочовска Сара 26 60.47 81.1 15 75 76.75 41 65.08 88.16 30%
Костоска Ангела 26 60.47 81.1 15 75 76.75 41 65.08 88.16 30%
Сејфула Џан 32 74.42 98.2 9 45 15.35 41 65.08 88.16 30%
Јованоски Матеј 27 62.79 86.4 13 65 58.33 40 63.49 85.96 30%
Котеска Христина 25 58.14 74.1 15 75 76.75 40 63.49 85.96 30%
Карафилоски Андреј 29 67.44 92.1 11 55 30.26 40 63.49 85.96 30%
Несторовска Лина 28 65.12 89.5 12 60 44.74 40 63.49 85.96 30%
Никoловска Калина 26 60.47 81.1 14 70 68.42 40 63.49 85.96 30%
Петрев Филип 23 53.49 65.4 16 80 85.09 39 61.9 82.46 30%
Гичевски Петар 23 53.49 65.4 16 80 85.09 39 61.9 82.46 30%
Стефаноска Тамара 25 58.14 74.1 14 70 68.42 39 61.9 82.46 30%
Алексовски Лука 25 58.14 74.1 14 70 68.42 39 61.9 82.46 30%
Гугоска Јована 28 65.12 89.5 11 55 30.26 39 61.9 82.46 30%
Ацковски Марко 22 51.16 57.9 17 85 93.86 39 61.9 82.46 30%
Костова Тамара 25 58.14 74.1 14 70 68.42 39 61.9 82.46 30%
Пандовски Максим 25 58.14 74.1 14 70 68.42 39 61.9 82.46 30%
Мерџаноски Михаил 25 58.14 74.1 13 65 58.33 38 60.32 77.63 20%
Бабунски Огнен 26 60.47 81.1 12 60 44.74 38 60.32 77.63 20%
Велковска Калина 26 60.47 81.1 12 60 44.74 38 60.32 77.63 20%
Беќири Самир 25 58.14 74.1 13 65 58.33 38 60.32 77.63 20%
Стамев Тадеј 21 48.84 49.6 17 85 93.86 38 60.32 77.63 20%
Ефтимиадис Ѓорѓија 23 53.49 65.4 15 75 76.75 38 60.32 77.63 20%
Ѓуроска Ева 22 51.16 57.9 16 80 85.09 38 60.32 77.63 20%
Kostovski Zorin 27 62.79 86.4 11 55 30.26 38 60.32 77.63 20%
Стојановски Михајло 27 62.79 86.4 11 55 30.26 38 60.32 77.63 20%
Величковска Калина 28 65.12 89.5 10 50 21.49 38 60.32 77.63 20%
Маргаритов Цветан 21 48.84 49.6 17 85 93.86 38 60.32 77.63 20%
Добреска Ангела 21 48.84 49.6 16 80 85.09 37 58.73 73.68 20%
Качаниклиевски Димитар 22 51.16 57.9 15 75 76.75 37 58.73 73.68 20%
Димоски Константин 25 58.14 74.1 12 60 44.74 37 58.73 73.68 20%
Крстова Елена 25 58.14 74.1 12 60 44.74 37 58.73 73.68 20%
Спиркоска Сара 24 55.81 70.6 13 65 58.33 37 58.73 73.68 20%
Веселинов Теодор 27 62.79 86.4 10 50 21.49 37 58.73 73.68 20%
Јовановска Вера 21 48.84 49.6 16 80 85.09 37 58.73 73.68 20%
Мицева Аника 26 60.47 81.1 11 55 30.26 37 58.73 73.68 20%
Јованоска Мила 25 58.14 74.1 12 60 44.74 37 58.73 73.68 20%
Димитриевиќ Магдалена 26 60.47 81.1 10 50 21.49 36 57.14 67.54 20%
Крстевски Марио 20 46.51 39.9 16 80 85.09 36 57.14 67.54 20%
Илиева Бисера 21 48.84 49.6 15 75 76.75 36 57.14 67.54 20%
Стојаноски Дамјан 20 46.51 39.9 16 80 85.09 36 57.14 67.54 20%
Ѓурев Ина 19 44.19 36.4 17 85 93.86 36 57.14 67.54 20%
Сулооџа Екрем 25 58.14 74.1 11 55 30.26 36 57.14 67.54 20%
Котев Димитар 20 46.51 39.9 16 80 85.09 36 57.14 67.54 20%
Пановски Дарјан 23 53.49 65.4 13 65 58.33 36 57.14 67.54 20%
Иванова Марија 25 58.14 74.1 11 55 30.26 36 57.14 67.54 20%
Маркова Јана 24 55.81 70.6 12 60 44.74 36 57.14 67.54 20%
Шатровска Кристина 25 58.14 74.1 11 55 30.26 36 57.14 67.54 20%
Банов Никола 19 44.19 36.4 17 85 93.86 36 57.14 67.54 20%
Крстиќ Кристина 20 46.51 39.9 16 80 85.09 36 57.14 67.54 20%
Кнежевиќ Иван 20 46.51 39.9 16 80 85.09 36 57.14 67.54 20%
Галевски Петар 24 55.81 70.6 11 55 30.26 35 55.56 61.4 20%
Додевски Марио 22 51.16 57.9 13 65 58.33 35 55.56 61.4 20%
Пешова Јована 26 60.47 81.1 9 45 15.35 35 55.56 61.4 20%
Луканова Софија 22 51.16 57.9 13 65 58.33 35 55.56 61.4 20%
Козарова Мелани 21 48.84 49.6 14 70 68.42 35 55.56 61.4 20%
Зографски Гордан 22 51.16 57.9 13 65 58.33 35 55.56 61.4 20%
Буровски Кирил 23 53.49 65.4 12 60 44.74 35 55.56 61.4 20%
Бајрами Амер 25 58.14 74.1 10 50 21.49 35 55.56 61.4 20%
Гавровски Леон 21 48.84 49.6 14 70 68.42 35 55.56 61.4 20%
Јовановиќ Ања 24 55.81 70.6 11 55 30.26 35 55.56 61.4 20%
Василева Надица 23 53.49 65.4 12 60 44.74 35 55.56 61.4 20%
Илиевски Владимир 23 53.49 65.4 12 60 44.74 35 55.56 61.4 20%
Мичев Кирил 21 48.84 49.6 14 70 68.42 35 55.56 61.4 20%
Ангелковиќ Кирил 21 48.84 49.6 14 70 68.42 35 55.56 61.4 20%
Маркоски Марко 21 48.84 49.6 13 65 58.33 34 53.97 55.7 20%
Јаневска Миа 21 48.84 49.6 13 65 58.33 34 53.97 55.7 20%
Павловска Ема 25 58.14 74.1 9 45 15.35 34 53.97 55.7 20%
Станоеска Ема 24 55.81 70.6 10 50 21.49 34 53.97 55.7 20%
Христов Лука 17 39.53 27.6 17 85 93.86 34 53.97 55.7 20%
Мекик Дарис 20 46.51 39.9 14 70 68.42 34 53.97 55.7 20%
Илиевски Марко 21 48.84 49.6 13 65 58.33 34 53.97 55.7 20%
Талеска Јана 20 46.51 39.9 14 70 68.42 34 53.97 55.7 20%
Георгиева Ева 17 39.53 27.6 17 85 93.86 34 53.97 55.7 20%
кадан Џад 22 51.16 57.9 12 60 44.74 34 53.97 55.7 20%
Секоски Виктор 21 48.84 49.6 13 65 58.33 34 53.97 55.7 20%
Филев Ренато 25 58.14 74.1 9 45 15.35 34 53.97 55.7 20%
Петрова Ивана 18 41.86 32 16 80 85.09 34 53.97 55.7 20%
Кочоски Стефан 19 44.19 36.4 14 70 68.42 33 52.38 48.25
Наумовска Мила 24 55.81 70.6 9 45 15.35 33 52.38 48.25
Ивановски Лука 17 39.53 27.6 16 80 85.09 33 52.38 48.25
Стаменкоска Лина 21 48.84 49.6 12 60 44.74 33 52.38 48.25
Грковски Стефан 21 48.84 49.6 12 60 44.74 33 52.38 48.25
Јовческа Мила 23 53.49 65.4 10 50 21.49 33 52.38 48.25
Ристески Петар 22 51.16 57.9 11 55 30.26 33 52.38 48.25
Колигов Матеј 20 46.51 39.9 13 65 58.33 33 52.38 48.25
Антовска Анастасија 21 48.84 49.6 12 60 44.74 33 52.38 48.25
Камчева-Велкова Андреа 23 53.49 65.4 10 50 21.49 33 52.38 48.25
Дамјаноски Антонио 20 46.51 39.9 13 65 58.33 33 52.38 48.25
Василевска Ива 22 51.16 57.9 11 55 30.26 33 52.38 48.25
Бошковска Миа 21 48.84 49.6 12 60 44.74 33 52.38 48.25
Маневски Гордан 24 55.81 70.6 9 45 15.35 33 52.38 48.25
Мемети Аниса 22 51.16 57.9 11 55 30.26 33 52.38 48.25
Минов Теодор 20 46.51 39.9 13 65 58.33 33 52.38 48.25
Ибрахими Ресул 22 51.16 57.9 11 55 30.26 33 52.38 48.25
Рамадани Ерион 18 41.86 32 14 70 68.42 32 50.79 43.42
Ѓорѓиевски Григориј 22 51.16 57.9 10 50 21.49 32 50.79 43.42
Стојковски Јован 20 46.51 39.9 12 60 44.74 32 50.79 43.42
Давков Јован 20 46.51 39.9 12 60 44.74 32 50.79 43.42
Марковски Дамјан 20 46.51 39.9 12 60 44.74 32 50.79 43.42
Дукиќ Новак 23 53.49 65.4 9 45 15.35 32 50.79 43.42
Лјузе Ољга 16 37.21 21.5 16 80 85.09 32 50.79 43.42
Тодоровска Елена 18 41.86 32 14 70 68.42 32 50.79 43.42
пауновски Борис 17 39.53 27.6 15 75 76.75 32 50.79 43.42
Макаровски Виктор 17 39.53 27.6 15 75 76.75 32 50.79 43.42
Цветанов Лука 22 51.16 57.9 10 50 21.49 32 50.79 43.42
Крстевска Милена 20 46.51 39.9 11 55 30.26 31 49.21 36.84
Боцевска Јана 20 46.51 39.9 11 55 30.26 31 49.21 36.84
Цветковски Михаил 16 37.21 21.5 15 75 76.75 31 49.21 36.84
Трајановска Илина 21 48.84 49.6 10 50 21.49 31 49.21 36.84
Јаневски Михаил 23 53.49 65.4 8 40 10.96 31 49.21 36.84
Стојковска Мила 24 55.81 70.6 7 35 7.89 31 49.21 36.84
Петковски Марко 18 41.86 32 13 65 58.33 31 49.21 36.84
Ангеловска Ања 20 46.51 39.9 11 55 30.26 31 49.21 36.84
Богдановиќ Мила 19 44.19 36.4 12 60 44.74 31 49.21 36.84
Марковска Катерина 14 32.56 11.8 17 85 93.86 31 49.21 36.84
Zekiri Hamza 19 44.19 36.4 12 60 44.74 31 49.21 36.84
Кузмановска Калина 16 37.21 21.5 15 75 76.75 31 49.21 36.84
Џинговски Дамјан 20 46.51 39.9 11 55 30.26 31 49.21 36.84
Трајаноска-Ковачич Гала 26 60.47 81.1 5 25 3.07 31 49.21 36.84
Арсоски Исидора 21 48.84 49.6 10 50 21.49 31 49.21 36.84
Думиќ Ема 18 41.86 32 12 60 44.74 30 47.62 34.65
Жајковски Димитар 15 34.88 17.1 15 75 76.75 30 47.62 34.65
Александровиќ Теодора 20 46.51 39.9 10 50 21.49 30 47.62 34.65
Саздова Матеа 22 51.16 57.9 8 40 10.96 30 47.62 34.65
Жунгулов Бобо 17 39.53 27.6 13 65 58.33 30 47.62 34.65
Маџоска Калина 22 51.16 57.9 7 35 7.89 29 46.03 31.14
Нумановиќ Тарик 16 37.21 21.5 13 65 58.33 29 46.03 31.14
Јанкуловска Ива 17 39.53 27.6 12 60 44.74 29 46.03 31.14
Димовски Александар 18 41.86 32 11 55 30.26 29 46.03 31.14
Јокиќ Јована 17 39.53 27.6 12 60 44.74 29 46.03 31.14
Ристовска Матеа 18 41.86 32 11 55 30.26 29 46.03 31.14
Белешков Алексеј 14 32.56 11.8 15 75 76.75 29 46.03 31.14
Чурлинова Теона 15 34.88 17.1 14 70 68.42 29 46.03 31.14
Стојанов Александар 20 46.51 39.9 8 40 10.96 28 44.44 26.32
Стефковски Марко 13 30.23 8.8 15 75 76.75 28 44.44 26.32
Rustemi Endrit 16 37.21 21.5 12 60 44.74 28 44.44 26.32
Сасанска Ива 28 65.12 89.5 0 0 0 28 44.44 26.32
Стојановска Јана 17 39.53 27.6 11 55 30.26 28 44.44 26.32
Ѓорѓевска Викторија 12 27.91 6.6 16 80 85.09 28 44.44 26.32
Лазаревска Мила 16 37.21 21.5 12 60 44.74 28 44.44 26.32
Муртеза Ирва 18 41.86 32 10 50 21.49 28 44.44 26.32
Стоилова Тамара 19 44.19 36.4 9 45 15.35 28 44.44 26.32
Балканова Ева 20 46.51 39.9 8 40 10.96 28 44.44 26.32
Стојковска Антонела 15 34.88 17.1 13 65 58.33 28 44.44 26.32
Павлов Андреј 14 32.56 11.8 13 65 58.33 27 42.86 22.37
Selimi Visar 13 30.23 8.8 14 70 68.42 27 42.86 22.37
Мариновска Теодора 18 41.86 32 9 45 15.35 27 42.86 22.37
Илиевски Марко 16 37.21 21.5 11 55 30.26 27 42.86 22.37
Темелковска Мила 22 51.16 57.9 5 25 3.07 27 42.86 22.37
Ивановска Калина 22 51.16 57.9 5 25 3.07 27 42.86 22.37
Стоилов Димитар 16 37.21 21.5 11 55 30.26 27 42.86 22.37
Петрушевиќ Јован 15 34.88 17.1 12 60 44.74 27 42.86 22.37
Тасеска Јана 20 46.51 39.9 7 35 7.89 27 42.86 22.37
Ѓоргиева Анастасија 15 34.88 17.1 11 55 30.26 26 41.27 17.54
Перковска Дарија 16 37.21 21.5 10 50 21.49 26 41.27 17.54
Јовановски Христијан 18 41.86 32 8 40 10.96 26 41.27 17.54
Илиевска Марија 15 34.88 17.1 11 55 30.26 26 41.27 17.54
Јовановска Исидора 15 34.88 17.1 11 55 30.26 26 41.27 17.54
Ејуп Танер 15 34.88 17.1 11 55 30.26 26 41.27 17.54
Ангеловска Мелани 13 30.23 8.8 13 65 58.33 26 41.27 17.54
Бошеска Ива 11 25.58 4.4 15 75 76.75 26 41.27 17.54
Пешевска Дора 19 44.19 36.4 7 35 7.89 26 41.27 17.54
Владимировска Марија 16 37.21 21.5 10 50 21.49 26 41.27 17.54
Чедомировска Марија 14 32.56 11.8 12 60 44.74 26 41.27 17.54
Рустеми Рона 14 32.56 11.8 11 55 30.26 25 39.68 14.91
Murtezani Melisa 14 32.56 11.8 11 55 30.26 25 39.68 14.91
Стаматовски Јован 16 37.21 21.5 9 45 15.35 25 39.68 14.91
Јовановски Антонио 16 37.21 21.5 9 45 15.35 25 39.68 14.91
Бекир Шехерзаде 15 34.88 17.1 10 50 21.49 25 39.68 14.91
Цветковиќ Анѓела 13 30.23 8.8 12 60 44.74 25 39.68 14.91
Ангеловски Никола 16 37.21 21.5 8 40 10.96 24 38.1 14.04
Петроска Ема 13 30.23 8.8 11 55 30.26 24 38.1 14.04
Николоска Симона 19 44.19 36.4 4 20 2.63 23 36.51 10.09
Ристески Огнен 23 53.49 65.4 0 0 0 23 36.51 10.09
Крстевска Галина 13 30.23 8.8 10 50 21.49 23 36.51 10.09
Плуковска Ања 14 32.56 11.8 9 45 15.35 23 36.51 10.09
Божиновски Марко 14 32.56 11.8 9 45 15.35 23 36.51 10.09
Ѓелевиќ Антонио 17 39.53 27.6 6 30 4.82 23 36.51 10.09
Јорданов Никола 12 27.91 6.6 11 55 30.26 23 36.51 10.09
Дуковска Матеа 15 34.88 17.1 8 40 10.96 23 36.51 10.09
Цветковска Мила 10 23.26 3.5 13 65 58.33 23 36.51 10.09
Вапски Стефан 10 23.26 3.5 12 60 44.74 22 34.92 8.33
Selimi Medina 13 30.23 8.8 9 45 15.35 22 34.92 8.33
Шабан Бенџамин 12 27.91 6.6 10 50 21.49 22 34.92 8.33
Стефановиќ Сара 14 32.56 11.8 8 40 10.96 22 34.92 8.33
Спасовска Марија 11 25.58 4.4 10 50 21.49 21 33.33 7.89
Thaçi Mirlinda 14 32.56 11.8 6 30 4.82 20 31.75 6.14
Sali Lina 20 46.51 39.9 0 0 0 20 31.75 6.14
Ѓорѓијевски Драган 12 27.91 6.6 8 40 10.96 20 31.75 6.14
Далип Илјада 14 32.56 11.8 6 30 4.82 20 31.75 6.14
Асани Нејла 9 20.93 1.8 10 50 21.49 19 30.16 5.26
Iseni Arianit 7 16.28 1.3 12 60 44.74 19 30.16 5.26
Alili Erblina 11 25.58 4.4 7 35 7.89 18 28.57 4.39
Миодраговски Павел 12 27.91 6.6 6 30 4.82 18 28.57 4.39
Павлеска Матеа 11 25.58 4.4 6 30 4.82 17 26.98 3.07
Ganiu Erdi 11 25.58 4.4 6 30 4.82 17 26.98 3.07
Петковска Александра 9 20.93 1.8 8 40 10.96 17 26.98 3.07
Петреска Бојана 16 37.21 21.5 0 0 0 16 25.4 2.63
Салим Риза 9 20.93 1.8 6 30 4.82 15 23.81 2.19
Ибрич Ниа 9 20.93 1.8 5 25 3.07 14 22.22 1.32
Алексовски Феликс 14 32.56 11.8 0 0 0 14 22.22 1.32
Василевска Бојана 5 11.63 0 7 35 7.89 12 19.05 0.44
Куртеши Румејса 5 11.63 0 7 35 7.89 12 19.05 0.44
Адем Реџеп 6 13.95 0.9 0 0 0 6 9.52 0