36652458_2324486450911250_322153440899760128_o

Борнео Седеу Нишевиќ

Најдобар студент на Jacksonville University, Флорида
27972696_1789290217756115_1111307806056036332_n

Викторија Спасовска

Најдобар студент на „Јустинијан Први“
de2df791682f079f8397226a3ff38bc7_XL

Александар Ристоски

актер