Свечено доделување на награди во Град Скопје за најдобрите ученици

На 13.6.2019 година во Град Скопје се одржа свечено доделување на награди за најдобрите ученици на регионалните натпревари во учебната 2018/2019 го...

Read More

Освоена награда за иновација од Фонд за иновации и технолошки развој

Фондот за иновации и технолошки развој вчера одржа доделување на награди, т.е. парична поддршка за реализирање на идеи-иновации доставени з...

Read More

Освоена награда на Општинскиот натпревар по прва помош

На 29.5.2019 година се одржа Општински натпревар по прва помош организиран од страна на Црвен крст на Р. Македонија, Општинска организација Цен...

Read More

ВТОРО МЕСТО на регионалниот натпревар по англиски јазик

Никола Миноски повторно не’ израдува со награда. Овој пат, тој освои ВТОРО МЕСТО на регионалниот натпревар по англиски јазик. Му честита...

Read More

ВТОРА НАГРАДА на ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР по биологија

Јована Божиновска повторно не’ израдува со награда. Откако успешно ги помина општинскиот и регионалниот натпревар, таа освои ВТОРА НАГР...

Read More

ПРВО МЕСТО на државниот натпревар по физика

Гимназија Алгоритам и честита на нашата ученичка Бисера Јаневска за освоеното ПРВО МЕСТО на државниот натпревар по физика со освоени макс...

Read More

Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Read More