КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016 училиштен фестивал на кратки филмови Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназија „Алгоритам“ расп...

Повеќе детали

Список на лектири

Список на лектири за I, II, III и IV година (кликни тука)

Повеќе детали
Социологија
Педагогија

Педагогија

Дефинирање на поимот педагогија

Повеќе детали