ЗА НАС

Запознајте го тимот на Алгоритам

УСПЕСИ

Успеси и постигнувања на нашите ученици

ПРОГРАМА

Наставни програми

15 години Гимназија Алгоритам

15 Години успешна приказна

  • Билингвална настава
  • Поголемо учество на учениците, родителите и другите заинтересирани субјекти во планирањето на образовниот процес
  • Eвалуација и самоевалуација на учениците
  • Eвалуација на наставниците и образовниот процес
  • Препознатливост, проодност и транспаранентост на стекнатото образование во земјата и странство
  • Создавање широки можности за влез во високото образование
  • Создавање широки можности за развој на способностите, потенцијалот, талентот, афинитетите и личниот развој
  • Обезбедување основа за доживотно образование според финскиот образовен модел
15
години
Успешна приказна
150
+
Награди
200
+
Реализирани проекти
400
+
Ученици

Родителите за Нас

“ Во текот на гимназиското образование, мојот син остваруваше одлични резултати и беше насочен кон професијата што ја сакаше - програмер. Успехот е видлив и во неговиот академски живот. ”

Дарко Гелев – Брејк

20161007081534
Slikcaa
“ Одлична организација. Училиште кое е целосно насочено кон потребите и афинитетите на ученикот. Место каде што децата се подготвуваат за предизвиците на модерното општество. „

Никола Маџаревски-Кокан

966929_608959779115679_963396420_o
Slikcaa
„ Резултатите постигнати од нашите деца се единствената важна проценка на квалитетот на работата на тимот на Алгоритам. Модерно училиште, високо ниво на безбедност, одлична локација, мали групи, супер комуникација професор-ученик. “

Бети Миталковска

31131145_10209420064458774_5449334701347045376_n
Slikcaa

Учениците за Нас

Ана Атанасова

Една од најдобрите работи во Алгоритам е драмската секција. Таму имав можност да се стекнам со самодоверба, да бидам креативна, своја, да стекнам нови пријателства, и пред сè да се забавувам.

Веда Ефтимова

Секојдневно се стекнуваме со нови знаења и вештини. Наставниот кадар секогаш ни стои на
располагање.

Борис Јованов

Гимназија Алгоритам ми понуди одлични услови за развој и едукација. Просториите на училиштето се модерно опремени, а помеѓу наставниот кадар и учениците постои големо разбирање и комуникација.

Дополнителни Активности