Подарок за Денот на вљубените

Учениците од втора година за Денот на вљубените ви подаруваат два календари со желба 2021 година да биде многу подобра од 2020 и да биде исполнета со многу ЉУБОВ кон се’ што првите и кон вашите блиски! Среќен Ден на вљубените!!!

0