Работилница за анимирани карактери

Му се заблагодаруваме на Димитар Чакар што беше гостин-предавач и одржа одлична работилница за креирање на анимирани карактери. Учениците имаа можност да се запознаат со основите за дизајнирање и ги создадоа своите први уникатни карактери.

0