22 мај

PSAT 2024 Results

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Sk8TOukF21547aPjcSaPYwUn_WAhbvpDTykS6y3j8gE/edit?usp=sharing На овој линк може да ги превземете финалните резултати од PSAT тестирањето 2023/2024 година За учениците кои беа повикани во втор круг, како конечни се земени поените од оној круг каде имаат освоено повеќе поени 0

06 јуни

Натпревар Информатика – 2023 (финални резултати)

Новак Дукиќ – I МЕСТО Лука Андреев – II МЕСТО Бисера Дрндар – III МЕСТО Тара Ончева – ПОФАЛНИЦА Марко Јовановски – ПОФАЛНИЦА Матеј Дојчиноски – ПОФАЛНИЦА Артун Хајдари – ПОФАЛНИЦА Огнен Кралевски – ПОФАЛНИЦА Вероника Попоска – ПОФАЛНИЦА Давид …

29 мај

Победници Креативен Конкурс „Месец на локални артисти“

  Најдобра Фотографија I Награда – ДАРЕН ИСМАИЛ (Ментор: Тони Шулајковски) – ООУ Петар Поп Арсов II Награда – АНДРЕЈ АНТИЌ (Ментор: Весна Христовска) – ООУ „Стојан Бурчевски Буридан“ с. Иванковци, Велес Најдобра Илустрација I Награда – МИЛА ПОПОВСКА (Ментор: …

23 мај

Резултати од натпревар по информатика (прв круг) 2023

Презиме Име Резултати /100 бодови Дојчиноски Матеј 89.2 Ончева Тара 82.4 Дукиќ Новак 77 Стојанов Давид 74.3 Дрндар Бисера 74.3 Хајдари Артун 73 Јовановски Марко 71.6 Попоска Вероника 70.3 Андреев Лука 70.3 Кралевски Огнен 70.3 Бобевски Симон 70.3 Илиевски Иван …