Резултати од првиот круг на натпреварот по информатика 2022

Презиме Име Бодови (Вкупно 60) Проценти
Караиванов Стефан 51 85
Марина Давид 51 85
Алексовски Сергиј 51 85
Дојчиноски Матеј 51 85
Станојковски Георги 51 85
Трајкоски Вања 50 83
Величковски Филип 50 83
Ѓоргиев Максим 50 83
Димитров Филип 49 82
Стоилков Стефан 48 80
Спасиќ Вања 48 80
Младеновска Андреа 47 78
Миленковски Дарко 47 78
Коцевски Стефан 46 77
Јаковчески Јаков 46 77
Димитриева Лиле 46 77
Стојановски Давид 46 77
Галевски Петар 45 75
Матески Матео 45 75
Вчковска Елена 45 75
Василев Горан 45 75
Чавдаров Димитар 45 75
Пауновски Борис 45 75
Мерџановски Марко 44 73
Милосавлевиќ Вања 44 73
Ѓавочанова Ружица 44 73
Максимоска Сара 44 73
Станковиќ Нина 44 73
Карафилоски Андреј 44 73
Пилитов Лазе 44 73
Шапов Ристе 43 72
Андреевски Лука 43 72
Цикарски Теодор 43 72
Енџекчева Теа 43 72
Наумовски Матеј 43 72
Коцева Софија 43 72
Дукиќ Новак 43 72
Тодоровски Матеј 43 72
Дрндар Бисера 43 72
Крстевски Горјан 42 70
Хајдар Анил 42 70
Стојков Митко 42 70
Стефков Дамјан 42 70
Георгиевска Симона 42 70
Анчева Мила 41 68
Ивановиќ Миа 41 68
Лазаровски Марко 41 68
Кировска Илина 41 68
Јосифовски Марко Кирил 41 68
Јанев Марко 41 68
Митевска Ивана 40 67
Столески Марко 40 67
Малинов Димитар 40 67
Исоски Бисера 40 67
Јанева Маја 40 67
Бојчев Филип 40 67
Николовски Дамјан 39 65
Јованова Јана 39 65
Јорданов Никола 39 65
Евросимоска Мила 39 65
Лимановски Амон 38 63
Здравев Кирил 38 63
Тримческа Милена 38 63
Најдевски Стефан 37 62
Илиевски Иван 36 60
Маријановски Марко 36 60
Барџиева Андреа 35 58
Муриќ Александар 35 58
Андоновски Горјан 35 58
Стојановска Јана 35 58
Димитровски Стефан 34 57
Ничевски Христијан 34 57
Ацовски Стефан 34 57
Andonovska Marija 34 57
Манчев Лео 34 57
Трајанов Даниел 34 57
Симоски Дамјан 33 55
Манасиев Дејвид 33 55
Анѓеловски Лука 33 55
Златевски Никола 33 55
Стојановски Павел 33 55
Лешоски Марко 33 55
Јованов Тео 33 55
Станојковски Илија 33 55
Тоиќ Матео 32 53
Ваневски Леонид 32 53
Брзаковски Борјан 32 53
Дамјановска Софија 32 53
Јовановски Давид 31 52
Петроска Ема 31 52
Димитриевска Марија 30 50
Дронова Тамара 30 50
Лефков Кирил 29 48
Стојановска Матеа 29 48
Арсовски Стефан 29 48
Соколовска Лина 28 47
Наумовски Петар 28 47
Антов Андреј 26 43
Арсовски Стефан 26 43
Ѓорѓевска Јоци 26 43
Пановска Ева 25 42
Стојанова Вероника 25 42
Бачоски Тома 24 40
Пешова Изабела 23 38
Павловски Бобан 22 37
Бошковски Филип 20 33
Богданоска Ангела 20 33
Мирческа Матеа 20 33
Зафиров Лео 20 33