Ве известуваме дека натпреварот по англиски јазик и математика, PSAT 8/9 2020 ќе се одржи online на ден 20.5.2020 година (среда) со почеток од 11 часот.
Право на учестува имаат сите ученици од 8мо и 9то одделение. Поради вонредната состојба, оваа година учениците ќе можат да се пријават и без ментор.
Учесниците на натпреварот треба да го пополнат формуларот кој се наоѓа на линкот во продолжение најдоцна до 17.5.2020 година.
По изминување на рокот за пријавување, сите пријавени ученици на своите меил адреси ќе добијат детални инструкции за натпреварот.
 
Лице за контакт:
 
тел. 076-339-428
 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPkrX254FzgWkhQHb_ecdOEDov_5k8ZM73Jkw6hoFx4iWMVw/viewform?usp=sf_link