Гостинско предавање за учениците од ООУ „Кочо Рацин“

Денес учениците од ООУ “Кочо Рацин”, со својата менторка по природни науки, Јасмина Апостолова, присуствуваа на гостинско предавање во “Гимназија Алгоритам”. На овој интерактивен час по природни науки, имаа можност да направат дисекција и да се запознаат со процесот на правење сапун.

0