Учество во креативна работилница МКЦ

Гимназија Алгоритам зема активно учество во работилниците организирани од Креативниот центар МКЦ на тема “Ја менуваме околината, го менуваме светот.” Им благодариме на професорите Доротеј и Билјана за поканата.

0