РЕТВИТНИ ОБРОК

Гимназија Алгоритам се приклучи на граѓанската иницијатива РЕТВИТНИ ОБРОК. Алгоритамци за кратко време направија рекордни 220 топли оброци за социјално загрозени лица. Им се заблагодаруваме на здружението “Вистински дела на љубезност” што ни овозможија да учествуваме. Гимназија Алгоритам ќе продолжи да биде дел од овој настан и ги поканува сите граѓани да волонтираат.

0