Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот испит PSAT 10. Алгоритамци, вие сте нашата гордост!

0