Дисекција на час по Биологија

Дисекција на претставници од тип Мекотели (Mollusca) на час по биологија.

Read More

Настава во природа – час по фотографија

Настава во природа – час по фотографија

Read More

Електронска припрема за „Квиз на Пари”

Со помош на апликациите за електронско учење, Moodle и Kahoot, кои се користат во Гимназија Алгоритам се привршува втората фаза од натпреварот „Е...

Read More

Презентација на ФИНКИ за учениците од прва година

Им благодариме на вработените од Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство за гостопримството и одржанато предавање на...

Read More

Час во ботаничка градина

Учениците од прва година имаа можност да слушаат предавање во Ботаничката градина Скопје. Им благодариме на вработени што ни излегоа во пр...

Read More

Доделување награди на победниците на Кинофест 2019

Им честитаме за постигнатиот успех и им се заблагодаруваме на сите ментори и ученици што беа дел од овој натпревар.

Read More

Претстава – Емигрант

Им благодариме на сите што вчера присуствуваа на десеттата јубилејна претстава на Драмската секција на Гимназија Алгоритам. И оваа година ...

Read More

Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Read More

Матурска Прослава 2019

Матурантите на својата матурска прослава ги изненадија професорите со плакети во знак на благодарност. Овие последните заеднички моменти ...

Read More

Отворен ден

На 29.5.2019 година се одржа Отворен ден во Гимназија Алгоритам. За време на отворениот ден, учениците одржаа работилници каде презентираа екс...

Read More