Огласна табла на Алгоритам

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016 училиштен фестивал на кратки филмови Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназија „Алгоритам“ расп...

Read More

Список на лектири

Список на лектири за I, II, III и IV година (кликни тука)

Read More

Испити од AP програмата

AP испитите им овозможуваат на учениците да се запознаат со материјал којшто е на факултетско ниво додека сè уште се во средно училиште. Цел...

Read More

НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ Гимназијата „Алгоритам“ објавува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета Право на учество имаат учени...

Read More

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018 УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназијата „Алгоритам“ ра...

Read More

НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

Read More