Дисекција на час по Биологија

Дисекција на претставници од тип Мекотели (Mollusca) на час по биологија.

Read More

Настава во природа – час по фотографија

Настава во природа – час по фотографија

Read More

Електронска припрема за „Квиз на Пари”

Со помош на апликациите за електронско учење, Moodle и Kahoot, кои се користат во Гимназија Алгоритам се привршува втората фаза од натпреварот „Е...

Read More

Презентација на ФИНКИ за учениците од прва година

Им благодариме на вработените од Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство за гостопримството и одржанато предавање на...

Read More

Час во ботаничка градина

Учениците од прва година имаа можност да слушаат предавање во Ботаничката градина Скопје. Им благодариме на вработени што ни излегоа во пр...

Read More

Доделување награди на победниците на Кинофест 2019

Им честитаме за постигнатиот успех и им се заблагодаруваме на сите ментори и ученици што беа дел од овој натпревар.

Read More

Претстава – Емигрант

Им благодариме на сите што вчера присуствуваа на десеттата јубилејна претстава на Драмската секција на Гимназија Алгоритам. И оваа година ...

Read More

Отворен ден во Гимназијата Алгоритам

  Во гимназијата Алгоритам – гимназија со целосна дигитална програма, на 29.5.2019 година ќе се одржи отворен ден за учениците (од основните ...

Read More

Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Read More