Државно првенство за основни и средни училишта во шах

ПСУ Алгоритам во соработка со Федерација на училиштен спорт организира Државно првенство за основни и средни училишта во шах. Натпревару...

Read More

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016 училиштен фестивал на кратки филмови Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназија „Алгоритам“ расп...

Read More