Огласна табла на Алгоритам

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНКУРСОТ ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

Почитувани, По извршената селекција на пристигнатите есеи, стручното жири го објавува потесниот список на ученици кои ќе бидат повикани во...

Повеќе детали

Резултати кинофест 2018

РЕЗУЛТАТИ ОД НАГРАДНИОТ КОНКУРС ЗА КРАТОК ФИЛМ кинофест 2018 Почитувани, ученици и ментори, учесници на фествалот за краток филм “КИНОФЕС...

Повеќе детали

Резултати PSAT 8/9

Индивидуалните резултати за сите учесници на натпреварот ќе бидат доставени до менторите од училиштата.  

Повеќе детали

ОБУКА Современи и креативни методи и техники на учење     Почитувани,   Едукативниот центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР е првиот акредитиран пр...

Повеќе детали

Гимназија Алгоритам  во рамките на вонучилишните активностии ги охрабрува и  ги поттикнува сите ученици да  земат активно учество во секц...

Повеќе детали