Огласна табла на Алгоритам

Список на лектири

Список на лектири за I, II, III и IV година (кликни тука)

Повеќе детали

Испити од AP програмата

AP испитите им овозможуваат на учениците да се запознаат со материјал којшто е на факултетско ниво додека сè уште се во средно училиште. Цел...

Повеќе детали

НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ Гимназијата „Алгоритам“ објавува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета   Право на учество имаат уч...

Повеќе детали

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018 УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназијата „Алгоритам“ ра...

Повеќе детали