НАГРАДЕН КО...

НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

ИЗВЕСТУВАЊЕ...

Почитувани, По извршената селекција на пристигнатите есеи, стручното жири го објавува потесниот с...

Резултати к...

РЕЗУЛТАТИ ОД НАГРАДНИОТ КОНКУРС ЗА КРАТОК ФИЛМ кинофест 2018 Почитувани, ученици и ментори, учесниц...

Гимназија Алгоритам  во рамките на вонучилишните активностии ги охрабрува и  ги поттикнува сите ...

ОБУКА Современи и креативни методи и техники на учење     Почитувани,   Едукативниот центар ...