Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Повеќе детали

Отворен ден во Гимназијата Алгоритам

  Во гимназијата Алгоритам – гимназија со целосна дигитална програма, на 29.5.2019 година ќе се одржи отворен ден за учениците (од основните ...

Повеќе детали

Секции

Гимназија Алгоритам  во рамките на вонучилишните активностии ги охрабрува и  ги поттикнува сите ученици да  земат активно учество во секц...

Повеќе детали

ОБУКА Современи и креативни методи и техники на учење     Почитувани,   Едукативниот центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР е првиот акредитиран пр...

Повеќе детали

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2019

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2019   УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ     Гимназијата „Алгоритам“ распишува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка ...

Повеќе детали

Резултати PSAT 8/9

Индивидуалните резултати за сите учесници на натпреварот ќе бидат доставени до менторите од училиштата.  

Повеќе детали

Резултати кинофест 2018

РЕЗУЛТАТИ ОД НАГРАДНИОТ КОНКУРС ЗА КРАТОК ФИЛМ кинофест 2018 Почитувани, ученици и ментори, учесници на фествалот за краток филм “КИНОФЕС...

Повеќе детали

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНКУРСОТ ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

Почитувани, По извршената селекција на пристигнатите есеи, стручното жири го објавува потесниот список на ученици кои ќе бидат повикани во...

Повеќе детали