КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016 училиштен фестивал на кратки филмови Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназија „Алгоритам“ расп...

Повеќе детали