Резултати PSA...

Индивидуалните резултати за сите учесници на натпреварот ќе бидат доставени до менторите од учил...

Резултати к...

РЕЗУЛТАТИ ОД НАГРАДНИОТ КОНКУРС ЗА КРАТОК ФИЛМ кинофест 2018 Почитувани, ученици и ментори, учесниц...

ИЗВЕСТУВАЊЕ...

Почитувани, По извршената селекција на пристигнатите есеи, стручното жири го објавува потесниот с...

НАГРАДЕН КО...

НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

Резултати о...

Превземи ги резултатите

КИНОФЕСТ АЛ...

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018 УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ Во соработка со продукциската куќа „Н...

НАГРАДЕН КО...

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ Гимназијата „Алгоритам“ објавува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, с...

Испити од AP ...

AP испитите им овозможуваат на учениците да се запознаат со материјал којшто е на факултетско ниво ...