Огласна табла на Алгоритам

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2016 училиштен фестивал на кратки филмови Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназија „Алгоритам“ расп...

Повеќе детали

Резултати PSAT 8/9

    Пристап до е-тест системот за преглед на тестовите.  

Повеќе детали

Список на лектири

Список на лектири за I, II, III и IV година (кликни тука)

Повеќе детали

Испити од AP програмата

AP испитите им овозможуваат на учениците да се запознаат со материјал којшто е на факултетско ниво додека сè уште се во средно училиште. Цел...

Повеќе детали

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2017

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ   КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2017   УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ     Во соработка со продукциската куќа „Наше М...

Повеќе детали

НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета

ГИМНАЗИЈА АЛГОРИТАМ Гимназијата „Алгоритам“ објавува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на цртеж, слика, макета   Право на учество имаат уч...

Повеќе детали