Дисекција на час по Биологија

Дисекција на претставници од тип Мекотели (Mollusca) на час по биологија.

Повеќе детали

Електронска припрема за „Квиз на Пари”

Со помош на апликациите за електронско учење, Moodle и Kahoot, кои се користат во Гимназија Алгоритам се привршува втората фаза од натпреварот „Е...

Повеќе детали

Презентација на ФИНКИ за учениците од прва година

Им благодариме на вработените од Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство за гостопримството и одржанато предавање на...

Повеќе детали

Час во ботаничка градина

Учениците од прва година имаа можност да слушаат предавање во Ботаничката градина Скопје. Им благодариме на вработени што ни излегоа во пр...

Повеќе детали

Доделување награди на победниците на Кинофест 2019

Им честитаме за постигнатиот успех и им се заблагодаруваме на сите ментори и ученици што беа дел од овој натпревар.

Повеќе детали

Претстава – Емигрант

Им благодариме на сите што вчера присуствуваа на десеттата јубилејна претстава на Драмската секција на Гимназија Алгоритам. И оваа година ...

Повеќе детали

Отворен ден во Гимназијата Алгоритам

  Во гимназијата Алгоритам – гимназија со целосна дигитална програма, на 29.5.2019 година ќе се одржи отворен ден за учениците (од основните ...

Повеќе детали

Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Повеќе детали