КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2018 УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ Во соработка со продукциската куќа „Наше Маало“, Гимназијата „Алгоритам“ ра...

Повеќе детали

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНКУРСОТ ЗА НАЈКРЕАТИВЕН ЕСЕЈ

Почитувани, По извршената селекција на пристигнатите есеи, стручното жири го објавува потесниот список на ученици кои ќе бидат повикани во...

Повеќе детали

Резултати кинофест 2018

РЕЗУЛТАТИ ОД НАГРАДНИОТ КОНКУРС ЗА КРАТОК ФИЛМ кинофест 2018 Почитувани, ученици и ментори, учесници на фествалот за краток филм “КИНОФЕС...

Повеќе детали

Резултати PSAT 8/9

Индивидуалните резултати за сите учесници на натпреварот ќе бидат доставени до менторите од училиштата.  

Повеќе детали

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2019

КИНОФЕСТ АЛГОРИТАМ 2019   УЧИЛИШТЕН ФЕСТИВАЛ НА КРАТКИ ФИЛМОВИ     Гимназијата „Алгоритам“ распишува: НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка ...

Повеќе детали

ОБУКА Современи и креативни методи и техники на учење     Почитувани,   Едукативниот центар АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР е првиот акредитиран пр...

Повеќе детали