Свечено доделување на награди во Град Скопје за најдобрите ученици

На 13.6.2019 година во Град Скопје се одржа свечено доделување на награди за најдобрите ученици на регионалните натпревари во учебната 2018/2019 го...

Повеќе детали

Освоена награда за иновација од Фонд за иновации и технолошки развој

Фондот за иновации и технолошки развој вчера одржа доделување на награди, т.е. парична поддршка за реализирање на идеи-иновации доставени з...

Повеќе детали

Освоена награда на Општинскиот натпревар по прва помош

На 29.5.2019 година се одржа Општински натпревар по прва помош организиран од страна на Црвен крст на Р. Македонија, Општинска организација Цен...

Повеќе детали

ВТОРО МЕСТО на регионалниот натпревар по англиски јазик

Никола Миноски повторно не’ израдува со награда. Овој пат, тој освои ВТОРО МЕСТО на регионалниот натпревар по англиски јазик. Му честита...

Повеќе детали

ВТОРА НАГРАДА на ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР по биологија

Јована Божиновска повторно не’ израдува со награда. Откако успешно ги помина општинскиот и регионалниот натпревар, таа освои ВТОРА НАГР...

Повеќе детали

ПРВО МЕСТО на државниот натпревар по физика

Гимназија Алгоритам и честита на нашата ученичка Бисера Јаневска за освоеното ПРВО МЕСТО на државниот натпревар по физика со освоени макс...

Повеќе детали

Високи постигнувања на PSAT 10 на учениците на Алгоритам

[PSAT 10] Честитки до нашите ученици Јована Божиновска, Марина Спанчевска и Калина Нацка за постигнатите одлични резултати на меѓународниот и...

Повеќе детали