Пофални зборови за професорите и менаџментот на Алгоритам. Благодарност за нивниот труд и внимание кон децата.


Браво за тимот на Алгоритам. Одличен пристап кон учениците, прилагодување на материјалот кон можностите на децата.


Галерија Алгоритам